Interview met Kris van ‘Styled by Kris‘ (20 november 2019)

Een tof interview over het vieren van successen. Hieronder lees je het volledige artikel wat ook hier te lezen is op de blogpagina van Styled by Kris.

SUCCES VIEREN: STA EENS STIL BIJ ALLES WAT JE HEBT BEREIKT!

Vliegen de dagen, weken, maanden bij jou ook zo voorbij? Door onze drukke agenda’s gaan we vaak maar door en door (nog maar 2,5 maand en dan is het gewoon 2020!). Ondertussen vergeten we om eens stil te staan en te kijken naar alles wat we al hebben bereikt. Vaak zijn we geneigd om alleen te kijken naar de doelen die we nog willen bereiken, naar alles wat we nog niet hebben. En dat is zonde, want hierdoor heb je waarschijnlijk niet door wat je allemaal al wél hebt bereikt in de tussentijd (guilty!). Jouw succes vieren is belangrijk!

Succes vieren

Of ze nu groot of klein zijn, het vieren van succes motiveert én het geeft je een trots gevoel. Dus bij deze een mooie reminder aan mezelf, maar ook aan jou: sta vandaag eens een momentje stil en kijk naar alles wat je de afgelopen periode hebt bereikt. Voor mij is dat bijvoorbeeld een record e-book bestellingen in de maand september (terwijl ik daar niet eens zoveel voor heb gedaan qua marketing!) en het feit dat ik duidelijke, nieuwe doelen voor mezelf op papier heb gezet. Daarnaast ben ik achter de schermen bezig met een compleet nieuwe collectie voor mijn webshop Treasure label, waarvoor ik na lang zoeken nu eindelijk de juiste leverancier heb gevonden. Als ik er nu zo over nadenk heb ik dus best wat succes(jes) te vieren!

Bloemen e1570545341321 600x843 1
Interview met Kris van ‘Styled by Kris‘ (20 november 2019) 2

Trakteer jezelf!

Als ik mijn successen al vier, dan doe ik dat vaak door samen met mijn vriend een avondje lekker uit eten te gaan. Of te proosten met een borrel (of thee, ja echt). Of ik laat een mooie bos bloemen bezorgen voor mezelf. Ik word altijd zo vrolijk van een kleurrijke bos bloemen op de keukentafel of op mijn bureau! Tip voor als je een mede (webshop) onderneemster in je omgeving hebt: trakteer haar eens spontaan op een mooi boeket! Omdat ze een bepaald doel heeft bereikt of gewoon, omdat je zo trots op haar bent. Tegenwoordig kun je ook heel makkelijk online bloemen bestellen, wedden dat je haar hiermee een grote glimlach bezorgt? Want samen successen vieren is natuurlijk nog veel leuker!

Omdat ik benieuwd ben naar hoe andere onderneemsters hun successen vieren, heb ik op social media aan andere webshop eigenaressen gevraagd hoe zij dit doen. Misschien haal je er nog wat toffe inspiratie uit!

Zo vieren deze 5 webshop eigenaressen hun succes:

Angela van Stylefever:

“Ik ben nu 2 maanden live met mijn webshop Stylefever.nl Het is een online boutique vol met betaalbare kleding, sieraden en accessoires waar dames blij van worden. Ik stond regelmatig met mijn kraam op evenementen waarbij dames met rode wangen ‘koortsachtig’ (vandaar de naam Stylefever) zochten naar hun modekoopje en blij naar huis gingen. Nu wil ik dames door het hele land bereiken met mijn webshop. Ik heb diverse ondernemers in mijn vriendenkring en had nog niet veel verwachtingen het eerste half jaar. Je moet groeien, naam opbouwen, vertrouwen winnen. Echter vinden steeds meer dames de online boutique en sta ik nu zelf met rode wangen, soms koortsachtig, in te pakken. Ik had mijzelf beloofd na de eerste order heerlijk uit eten te gaan. De eerste order kwam al snel en samen met mijn vriend zijn we heerlijk gaan eten om dit succes te vieren. Bij de volgende 10 orders zouden we een nachtje gaan weg gaan naar een stad waar we beiden nooit zijn geweest, en wat denk je? Het nachtje Haarlem is inmiddels geboekt.”

De waardering van www.stylefever.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 99 reviews.