Ontdek je perfecte pasvorm: maattabel voor de trendy fashionista!

Maatadvies, maattabellen en de perfecte pasvorm.

Online shoppen is fijn! Onze winkel is altijd geopend, geen gedoe met drukke parkeerplaatsen, parkeerkosten, je kent het wel. Echter die maten en het vinden van de geschikte pasvorm is dan wel een probleem. 

Het betekent ook dat je niet direct jouw favoriete artikel kunt passen, voelen en weet hoe de maat valt. Het ene damesmerk maat M valt anders dan het andere damesmerk maat M. Wij vinden het heel belangrijk om jou goed te adviseren. Samen kijken wij naar de meeste geschikt maat voor jouw perfecte pasvorm.

Waarom?

  1. Als je direct de goede maat hebt besteld, en het past perfect hoef je niet te retourneren. Dat scheelt jou retourkosten en tijd.
  2. Het is beter voor het milieu, minder CO2 uitstoot door minder retourzendingen.
  3. Jij bent een tevreden klant, dit vinden wij belangrijk!

Maatadvies & pasvorm:

In onze product beschrijvingen lees je precies hoe het artikel valt. Valt het kleiner? Dan beschrijven we dit, en adviseren we jou om een maatje groter te bestellen. Ook beschrijven we altijd de maten en lengte van het model op onze foto’s. Zo kun je een goed beeld krijgen van hoe het artikel bij jou zou passen en wat voor jou de perfecte pasvorm is. 

Maattabellen:

Sinds kort kun je bij onze kleding producten een maattabel vinden. Al onze dameskleding wordt van te voren door ons team in elke maat gemeten. Dit beschrijven wij bij het product. Zo kun je van te voren thuis, met een goed passend, vergelijkbaar artikel meten. Door dit te doen weet je nog beter welke je maat je moet bestellen. Ook is zo de kans nog groter dat jij in 1x de goede maat besteld in onze webshop.

Hoe meten wij kleding?

Een foto is soms duidelijker dan heel veel woorden. Hieronder kun je zien hoe wij met een ‘ouderwets’ meetlint(wat je bij de Hema kunt kopen) meten.

Kom je er nog niet uit?
No worries, onze klantenservice staat graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden.
Je kunt de Stylefever klantenservice bereiken op werkdagen van maandag t/m vrijdag via info@stylefever.nl Wij helpen je graag!

*Voor de afmetingen die bij alle items op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de juiste afmetingen. Ondanks onze nauwkeurigheid of eventuele fouten die daarbij ontstaan, hetzij typefouten, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. De afmetingen worden weergegeven zonder enige vorm van garantie en/of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht om de afmetingen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling.

 

 

Hoe meet je de juiste maat? 

 

De waardering van www.stylefever.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 99 reviews.