Betaalbare damesmode

Zwart gebreid vest - Zwart gebreid gilet

5 Tips voor het Kopen van Betaalbare Damesmode

Van tijd tot tijd heb je nieuwe kleding nodig. Zeker als je dagelijks naar je werk moet wil je niet steeds hetzelfde aan hebben. Ook voor dat ene feestje of die andere speciale gelegenheid is het leuk om wat nieuws te dragen. In mooie kleding voel je je fijner en dat straal je dan ook weer uit. Je houdt van nieuwe kleding vooral als je er niet te veel aan hoeft uit te geven.

Damesmode moet wel leuk betaalbaar blijven. Waarmee moet je dan rekening houden bij het shoppen?

1. Basics

Diverse goede basic items in jouw kledingkast hebben is een must! Hier begint het het al mee. Denk bijvoorbeeld aan goede, passende lingerie. Je kunt nog zo een mooie jurk aan hebben, als jouw lingerie niet goed passend is zie je dit aan jouw jurk. Naast goede lingerie is het ook belangrijk om een mooie jeans, een basic witte damesblouse en witte top in jouw kast te hebben hangen. Vanuit deze basics kun je eindeloos combineren en maak je toch met die ene witte basic blouse verschillende outfits. Dit doe je door er bijvoorbeeld statement oorbellen bij te dragen of juist een opvallende sjaal bij de blouse te combineren.

Stylefever heeft diverse mooie witte basic damesblousen in de collectie. Je shopt deze hier: https://stylefever.nl/product-category/kleding/blouses/

2. Leer te combineren

Vaak willen we iets nieuws kopen omdat we uitgekeken zijn op onze ‘oude’ kleding. ‘Oude’ kleding hoeft echt niet gelijk weg! Je kunt juist een wat ouder kledingstuk nieuw leven in blazen door dit te combineren met een nieuw item. Denk maar eens aan die oude fijne jeans, met een nieuwe frisse blouse in vrolijke kleuren heb je gelijk alweer een andere look!

Wist je dat we bij Stylefever jou helpen en wij voor jou suggesties bij het product hebben toegevoegd waarbij het kledingstuk goed te combineren is? Ook kun je ons altijd een mailtje of whatsapp bericht sturen en geven we jou passend modeadvies!

3. Goedkoop is duurkoop

Goedkope kleding kopen is natuurlijk hartstikke leuk, want je kan voor een klein bedrag veel verschillende kledingstukken kopen. Alleen is goedkoop vaak duurkoop. Te goedkope dameskleding is vaak niet van goede kwaliteit waardoor je het snel weer weg moet gooien omdat het niet mooi meer is. Het is belangrijk om kleding te kopen omdat je het écht leuk vindt en niet omdat het goedkoop is. Let hierop, anders heb je voordat je het weet een garderobe vol goedkope kleding die je eigenlijk bijna nooit draagt.

Onze kledingmerken zoals Azzurro mode, Ambika , C&S en de laatste musthaves uit Parijs zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn ook nog eens goed betaalbaar.

4. Ga niet buiten je budget

Je hebt een budget en meer dan dat kun je niet uitgeven. Zorg ervoor dat je je vaste lasten eerst afhandelt en daarna kijkt naar wat je precies over houdt. Aan de hand daarvan kun je plannen hoeveel je exact wenst uit te geven aan nieuwe kleding.

Bij Stylefever kun je betalen met Ideal maar ook met Klarna(achteraf betalen). Wist je dat Klarna eerst de klanten toetst of het mogelijk is om achteraf te betalen? Zo kom je niet onverwachts terecht in situaties die je zelf financieel niet meer kunt overzien.

5. Kies niet de allerduurste merken

Als je voor nieuwe moderne dameskleding van topmerken kiest, zul je meer geld moeten neertellen. Aan grote damesmerken die je op de catwalk ziet hangt vaak een stevig prijskaartje. Aangezien je betaalbare damesmode wilt kopen, is het niet raadzaam voor kleding van topmerken te kiezen. Vaak hebben andere betaalbare damesmerken net zulke leuke trendy damesmode die geïnspireerd is op de catwalk maar waar je een stuk minder geld aan hoeft uit te geven.

Shop de nieuwste dameskleding hier!

De waardering van www.stylefever.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.5/10 gebaseerd op 98 reviews.